Schrijf in voor deze stage

TAALKAMP Frans of Engels en Fun VOOR JONGEREN AAN ZEE

Zomer 12 -14 jaar (geboren tussen 2012 en 2010) Fun Frans Engels

Dit Intaco Fun kamp aan zee is een leuke mix van activiteiten. Een fantastisch programma in een heel mooie omgeving!

Taallessen

6 lessen per dag.

Bij Intaco taalvakanties polsen we met een iPadtest en in een gesprek naar het taalniveau van de leerlingen. Op basis van leeftijd en de ontdekte taalniveaus vormen we kleine groepen die gedurende de ganse week taaluitdagingen zullen aanpakken onder leiding van een taalleerkracht.

Elke ochtend krijgen de leerlingen tijdens de taalstage zo’n uitdaging voorgeschoteld. Die houdt een communicatief doel in dat we die dag trachten te bereiken.

Tijdens de voormiddag worden alle inhouden die nodig zijn om het doel te bereiken aangereikt en ingeoefend. Die taalactiviteiten sluiten naadloos aan bij wat de leerlingen op school moeten kennen en kunnen, en worden op een interactieve, leuke en innovatieve manier aangebracht.

Tijdens de namiddagactiviteit vullen we het communicatief doel in en wordt dat ook vastgelegd. Zo kunt u, de ouders, zien welke nieuwe vaardigheden de leerlingen nu onder de knie hebben.

Onze pedagogie

Dit Intaco Fun kamp aan zee is een leuke mix van activiteiten. Een fantastisch programma in een heel mooie omgeving!

Kan jij niet zo goed kiezen? Wil je eens genieten van de zee maar ook van een leuk duinenspel of wil je gewoon eventjes relaxen aan het strand ? Fun is een leuke mix van allerlei coole activiteiten.

Ben je een sportief type ga dan voor bodyboarden, dansen, sporten, bosspelen, of hou je liever van wat rustige activiteiten ga dan volledig zen met yoga, knutselen,…

Het hoogtepunt van de week: op woensdag gaan we met het toeristisch treintje naar het subtropisch zwemparadijs Sunparks in Nieuwpoort ! Waterpret gegarandeerd!
Om de dag af te sluiten genieten we nog van een overheerlijke BBQ.

Elke avond is er ook een fantastische avondactiviteit en de laatste avond een spetterende fuif!

Wij organiseren deze taalkampen voor jongeren tijdens de zomervakantie !

Schrijf in voor deze stage

TAALKAMP Frans of Engels en Fun VOOR JONGEREN AAN ZEE
Periode
Leeftijd
12 -14 jaar (geboren tussen 2012 en 2010)
Code
E1
Prijs

EUR 675,00

Inschrijving

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Partners